Mange tusen følger Kragerø Håndball på diverse sosiale medier. 

At bruk av sosiale medier gjør at man potensielt når ut til mange er velkjent. De sosiale sidene og nettverkene logger antallet klikk og lesere, og det er interessant å se hvordan responsen har vært det siste året.

Bare de siste ukene har mer enn 42.000 personer sett klubbens saker og innlegg. Over 10.000 (10.549 for å være eksakt) av disse har vært inne og lest saker som blir lagt ut.

De fleste som leser sakene er tilknyttet Kragerø og områdene rundt, med Oslo-regionen som en god nummer to. Ellers er det klikk fra hele landet, men i hovedsak fra byene langs sørlandskysten - fra Kristiansand til Oslo.

De fleste leserne er fra Norge, men også endel fra Sverige og Danmark, samt Tyskland og Nederland. Noen faste lesere er det fra Island, USA og Storbritannia, men det er også endel som følger Kragerø Håndball fra Tyrkia og Thailand. I tillegg til enkelte sporadiske klikk fra andre nasjoner.

Endel korte videosnutter av fine scoringer, redninger og finter er sett av mange hundre tusen seere. Noen av filmene er fanget opp av internasjonale håndballsider og delt videre på deres sider, og da kan plutselig visningene bli flere millioner.

Den sjarmerende nett-serien om "Miniheltene" ble sett av flere ti-tusner i hele Norge, men det var på egne sider hos Håndballforbundet og Rema 1000 (sponsor) og ble derfor ikke logget i våre nettverk.

 

Det er moro å være med på å sette Kragerø på kartet!

Heia Kragerø!