Gutta er klare for finalen i Bringsluttspillet!

Etter seier i kvartfinale og semifinale er gutta klare for det store målet denne sesongen. 

Finalehelgen startet med kvartfinale lørdag formiddag mot Bergenslaget Åsane. Laget fra Bergen har gjennom sesongen vist seg som et  godt og solid lag, og ble puljevinnere i sin avdeling i Bringserien. 
Våre gutter var klar over at de måtte prestere på et bra nivå dersom de skulle komme seg videre til semifinale senere på dagen. 
Og kampen ble akkurat så tett og jevn som forventet. I 1.omgang fulgt lagene hverandre tett og byttet på å ha ledelsen. Til pause var våre gutter foran med 2 mål. Kragerøgutta fikk et lite overtak utover i 2.omgang, men ledelsen ble aldri mer enn 3 mål. 
Det var en fair, men tøff kamp. Mens Åsane slapp med én utvisning, mente dommerene at Kragerøgutta gjentatte ganger var over grensen - og med hele 12 utvisningsminutter og 5 straffer i mot måtte gutta grave virkelig dypt for å holde seg inne i kampen. 
Når playmaker Vemund ble sendt på tribunen 6 minutter før slutten av 2.omgang med rødt kort etter sin 3 utvisning så det vanskelig ut for våre gutter. Men Kragerøgjengen er kjent for å holde hodet kaldt og ikke gi seg før kampen er over.  

De siste minuttene ble ulidelig spennende. 2 sekunder før slutt utlignet Åsane. 30-30, uavgjort, og klart for ekstraomganger. 

Kragerø skaffet seg igjen en tidlig ledelse, og denne gangen holdt det helt inn. Tilslutt ble det seier 36-34!! Etter en kamp som var så spennende at det var nesten smertefullt å se på. 
Den lagmoralen guttene viste i denne kampen er det bare å ta av seg hatten for! 

I semifinalen mot Melhus var det imidlertid aldri noen tvil om hvor seieren ville havne. Kragerøgutta hadde et helt annet tempo inne enn laget fra Trøndelag. Etter en forrykende 1.omgang gikk våre gutter til pause med ledelse 22-12. Etter hvilen bærer 2.omgangen preg av at vi bytter mye, rullerer på laget og sparer kreftene til finalen. 
Seieren var i realiteten aldri truet, og kampen ender med Kragerøseier 36-30.

Nå venter Nordstrand i morgen. 
Det blir det en rolig kveld på guttene i dag. Laget har bestilt bord på restaurant i kveld for å ha en liten feiring av det som uavhengig av finaleresultetet er en strålende prestasjonen.
Så blir det å ligge med beina høyt, og samle krefter til finalen i morgen kl 14.

LYKKE TIL!! HEIA KRAGERØ!