Det ble en prisverdig torsdagskveld for Norges Håndballforbund. Under den årlige Sponsor- og eventprisen på Ullevål Stadion gikk Årets idrettssponsorat til REMA 1000 Hjerteligaen.

Vi er gratulerer Norges Håndballforbund og Rema 1000! Og kjenner også at Kragerø Håndball , og ikke minst "Miniheltene" er litt delaktige i denne prisen. 

Dokumentarserien "Miniheltene" ble utviklet for å gjøre REMA 1000 Hjerteligaen kjent og vise at håndballen er en sosial og trygg arena - skriver Håndballforbundet i sin omtale av prisen.

Idretten skal være for alle, og derfor har REMA 1000 og Norges Håndballforbund tatt grep om tilrettelagt håndball for alle med nedsatt funksjonsevne. Sammen har de skapt REMA 1000 Hjerteligaen, hvor målet er å øke rekrutteringen av yngre spillere og få på plass flere rene barnelag i klubber over hele landet.

Sponsor- og Eventprisen skal være en honnør til mottager, og være en spore til videre arbeid og til inspirasjon for andre. Sponsor- og Eventprisen er en anerkjennelse for dokumentert, målrettet, strategisk og nyskapende arbeid med bruk av sponsing eller event som kommersielt virkemiddel.

 

Dette er en høythengende heder som vi er stolte over å være en del av, og vi er særlig stolte over at våre "Minihelter" har vist frem idrettsglede og gode verdier på en slik måte at det honoreres med Årets idrettssponsorat i Norge 2023!

 

Her kan du lese mer om hva Håndballforbundet skriver om sponsorprisen.

 

Heia Kragerø!