Nå kan du som forelder, foresatt eller frivillig kose deg med en gratis kopp kaffe, mens du heier frem de unge håpefulle!

Opel er stolt sponsor av Norges Håndballforbund, og samarbeider om å styrke og fremme barne- og ungdomsidretten.
Breddeidretten og håndballen er helt avhengig av foreldre, foresatte og frivillige. 

Nå har Kragerø Auto og Opel derfor delt ut gratis kaffe i Kragerøhallen.

Når kiosken i hallen er åpen kan håndballforeldre og foresatte hente seg gratis kaffe. – Vi har totalt levert ut 1000 kaffekopper, sier Rune Pedersen som forhandler Opel i Kragerø.

– Det er litt av en kabal som skal gå opp for håndball- og idrettsforeldre. Og selv om det alltid er verdt det når man ser idrettsgleden hos barna så ønsket vi å sette litt ekstra pris på alle som stiller opp, og derfor spanderer vi nå kaffen i Kragerøhallen, forteller Rune.

Dette gjør vi gjennom å kjøpe kaffen direkte av idretts- og håndballklubbene, slik at klubbene tjener minst like mye på kaffesalg som de pleier. Men alle idrettsforeldre kan nyte en gratis kopp kaffe som takk for innsatsen. Kampanjen varer så lenge det er kopper igjen.

Med denne kampanjen vil vi gi oppmerksomhet til de som legger til rette for at flest mulig skal få drive med håndball – nemlig foreldre og foresatte. De kjører til og fra trening og kamper, lager vafler, deltar i dugnader, står i kioskene og bruker masse tid på tribuner i hele landet. En gratis kaffe skulle virkelig bare mangle, sier Rune.

 

Fakta om foreldrekaffen

  • Nasjonal kampanje i regi av Opel, Norges Håndballforbund og lokale bilforhandlere i samarbeid med 66 håndballklubber over hele landet.
  • Hver klubb får sponset 1.000 gratis kopper kaffe, som deles ut på kamper og treninger.
  • Opel kjøper kaffen direkte fra klubbene, som får 20.000 kroner i sikker inntekt.
  • Opel har vært samarbeidspartner for Norges Håndballforbund siden 2020